Skip to main content

Pastaverkoop Fit Ham

Steun onze vereniging en bestel onze verse pastagerechten.

Op zaterdag 18 november 2023 levert één van onze leden jouw favoriete gerechten bij jou thuis. Je kan de gerechten bestellen van 23 oktober 2023 tot en met 09 november 2023 .

Hallo Fit Hammers & volleyliefhebbers

Dit jaar organiseren we weer een ONLINE PASTAVERKOOP.  We verkopen overheerlijke vers gemaakte pastagerechten om de werking van onze club te ondersteunen.

Om van dit evenement een groot succes te maken rekenen we graag op JOUW steun.

Al onze gerechten zijn stuk voor stuk toppers in hun soort. EN, er is voor ieder wat wils met onze VEGGIE- en VIS-varianten. Aangezien al onze gerechten dagvers bereid zijn, kan je er meteen van smullen OF je kan ze invriezen voor later.

Bovendien levert één van onze leden jouw favoriete gerechten bij jou thuis op zaterdag 18 november 2023.

AARZEL DUS NIET, STEUN ONZE CLUB EN BESTEL IN ONZE WEBSHOP!

Hartelijk bedankt.

Met sportieve groeten

FIT HAM

Soep

Hoofdgerechten

Nagerechten

Aanbod

Al onze gerechten zijn stuk voor stuk toppers in hun soort. Er is voor ieder wat wils met onze VEGGIE- en VIS-varianten. Aangezien al onze gerechten dagvers bereid zijn kan je er meteen van smullen OF je kan ze invriezen voor later.

Levering

Eén van onze leden levert jouw bestelling op zaterdag 18 november 2023 bij jou thuis.

Ten voordele van

De opbrengsten worden gebruikt om de goede werking van de club te ondersteunen en onze leden een onvergetelijk seizoen te bezorgen.

Alle leden van volleybalclub Fit Ham danken hun klanten met een sportieve 'dank je wel'!

Over de vereniging

Fit Ham is een sportvereniging actief in het volleybal. Momenteel zijn er 14 actieve ploegen met in totaal 120 actieve leden. Allen actief op een provinciaal niveau. het hoogst spelend team zijn de mannen in Promo 2. Bij de vrouwen is dat het team in Promo 3. De club werkt al thuiswedstrijden af in sporthal ‘t Vlietje in Ham.

Locatie

Sporthal ‘t Vlieteje, 3945 Ham

Bedankt voor jouw steun en smakelijk eten!