Skip to main content

Belgian Vespa Days

Schrijf jezelf of jouw club in voor de Belgian Vespa Days op 24 & 25 augustus.

Hallo Vespa-liefhebbers

De Belgian Vespa Days waren in het verleden hét hoogtepunt voor elke Belgische Vespa-liefhebber. Waarom precies? Dat is simpel: tijdens dit evenement komen Vespa-rijders uit België en het buitenland samen om twee dagen te genieten van charmante rondritten en een gezellig samenzijn met mensen die een passie hebben voor de iconische Italiaanse scooter.

De Belgian Vespa Days worden jaarlijks georganiseerd door een officiële Vespaclub. In 2017 nam Vespa Club Tessenderlo de verantwoordelijkheid voor dit grootschalige evenement op zich. De laatste geweldige editie vond plaats in 2018. Helaas werden de financiële crisis en de coronapandemie een struikelblok voor verdere evenementen.

Vespa Club Tessenderlo wil graag dit grootschalige evenement herstellen en organiseren tijdens het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2024. Tessenderlo zal nog meer ‘dolce vita’ uitstralen.

Kom samen met alle andere Vespa-enthousiastelingen een onvergetelijke editie van maken!

Maak gebruik van het onderstaande formulier om leden in te schrijven. Use the form below to register members. Utilisez le formulaire ci-dessous pour inscrire les membres.

Naam | Name | Nom Voornaam | firstname | prénom Kampeerplaats grootte | Camping size | Taille de l'emplacement de camping Totaal (met opties) | Total (incl options | Totale (avec options) Actions
       
Prijs: 0,00 €
Wie?

Vespaclub Tessenderlo organiseert de Belgian Vespa Days en steekt deze in een heel nieuw kleedje. Kom samen met ons genieten op ons meerdaags supergezellig evenement vol rijplezier en vriendschap.

Wat?

De Belgian Vespa Days is het grootste Vespa-event van de lage landen en laat je genieten van mooie landelijke routes in onze omgeving.

Waar?

De leden van Vespaclub Tessenderlo zorgen voor een perfecte ontvangst in Tessenderlo. Zo zal er onder andere een camping voorzien zijn op wandelafstand.

Locatie adres van het evenement: Vismarkt , 3980 Tessenderlo Limburg -België.

We hopen op een onvergetelijk weekend voor rijplezier, vriendschap en stralend weer!

Over de vereniging

Vespaclub Tessenderlo is een club voor jong en oud. Iedereen die warm wordt van een heerlijk ritje en ‘la dolce vita’ is welkom. Zo tellen we meer dan 150 actieve leden en organiseren we meerdere evenementen en groepsritten om onze liefde voor de Vespa te uiten.

Locatie

3980 Tessenderlo – België

Het reglement van de Belgian Vespa Days:
 1. De organisator van de Belgian Vespa Days 2024, Vespa Club Tessenderlo vzw (vereniging zonder winstoogmerk), heeft het recht zonder voorafgaande verwittiging het programma te wijzigen.
 2. Inschrijvingen zijn definitief na volledige betaling van het inschrijvingsgeld. Restitutie van het inschrijvingsgeld is niet mogelijk.
 3. Enkel voertuigen van het merk ‘Vespa’ worden toegelaten.
 4. Alle deelnemers dienen ervoor te zorgen dat hun Vespa voertuig correct verzekerd is en dat zij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 5. De Belgische wegcode moet altijd gerespecteerd worden.
 6. Vespa Club Tessenderlo vzw aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beschadigingen, diefstallen of ongevallen tijdens de Belgian Vespa Days.
 7. Elk persoon onder invloed kan bij wangedrag uitgesloten worden zonder recht op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Dit geldt ook voor personen die hun eigen veiligheid en die van anderen in gevaar brengen.
 8. In geval van diefstal wordt altijd de politie verwittigd.
 9. Drugsbezit en gebruik zijn niet toegelaten.
 10. Deelnemers die schade toebrengen aan voertuigen en infrastructuur zijn verplicht de schade te vergoeden. Bovendien kan uitsluiting volgen, zonder recht op terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
 11. Het is strikt verboden te roken in de lokalen waar het evenement plaatsvindt.
 12. Het maken van open vuren en BBQ’s is niet toegelaten op de camping.
 13. Drank jetons worden niet terugbetaald.
 14. Zowel de bestuurder van een Vespa als de duozitter moeten zich registreren en elk een inkomticket aankopen.
 15. De prijs van een kampeerplaats is voor het gehele weekend en per plaats, ongeacht het aantal personen dat overnacht, maar mag slechts één tent, caravan of motorhome zijn. Meerdere tenten;caravans;motorhomes op één kampeerplaats zijn niet toegestaan.
 16. De ingevoerde persoonlijke gegevens worden behandeld volgens de privacyrichtlijnen van Vespa Club Tessenderlo. De data zal nooit gebruikt of doorgegeven worden voor enige andere doeleinden, al dan niet commercieel, en worden na het evenement verwijderd.
 17. Registratie van Vespa-rijders die niet verbonden zijn met een Belgische officiële club is toegestaan.

Bedankt voor jouw steun!